Over ons

Bryan Duijneveld : Jeugd coördinator DVK

Bryan Duijneveld

Jeugd coördinator DVK

Mijn naam is Bryan duijneveld, 25 jaar uit Beverwijk.
Ik ben Toernooi & Jeugd coördinator bij Dart Vereniging Kennemerland. Momenteel gooi ik Eredivisie in de DVK.
Samen met 4 vrienden proberen wij via Jeugdvk de jeugd in Kennemerland weer de mogelijkheid te bieden om wekelijks te darten , zoals het voor ons 10 jaar geleden begon.

Dennis Hoek : Jeugd coördinator Uitgeest

Dennis Hoek

Jeugd coördinator Uitgeest

Mijn naam is Dennis Hoek, 21 jaar en ik ben Jeugd coördinator bij de jeugd vereniging Kennemerland. Ik ben zelf op de zondagochtend begonnen met darten in sporthal de Zien. Helaas is de jeugdvereniging die toen the Wolves heette gestopt. Samen met een aantal vrienden, die tevens hier begonnen zijn, bieden wij de jeugd de mogelijkheid om een pijltje te gooien. Dit gebeurt onder goede begeleiding en er is altijd een leuke, relaxde sfeer. Want waar er gelachen word, word er immers geleerd. Zelf gooi ik competitie bij de dvk en de dbzp (zaanse dartbond).

Jesper Nijman : Jeugd coördinator Uitgeest

Jesper Nijman

Jeugd coördinator Uitgeest

Mijn naam is Jesper Nijman en ik ben 21 jaar. Samen met Danny, Bryan en Dennis ben ik 1 jaar geleden begonnen met het opzetten van een dart jeugdvereniging in Kennemerland. Dit heb ik gedaan omdat ik zelf 10 jaar geleden begonnen ben bij Jeugdvereniging The Wolves 10 jaar terug. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en heb ik veel te danken aan toen. Darten heeft me naar veel grote toernooien, gezelligheid en veel nieuwe vrienden gebracht. Zelf hopen wij dat we in samenwerking met een goede relaxte sfeer veel kinderen aan het darten kunnen helpen. Het belangrijkste is plezier en dan komen het goede niveau en de goede resultaten vanzelf wel!

Reacties zijn gesloten.